Lekker eten, helemaal plantaardig
Het concept
Plant-based eten met een missie
Mama Gaia is een plant-based restaurant met een missie. Wij willen jou laten proeven hoe lekker het is om plant-based te eten. Maar echt! Wooooo. Daarnaast is plant-based eten niet alleen lekker, het is ook nog beter voor jezelf en Moeder Aarde (wat dus Mama Gaia betekent). Plant-based eten is de toekomst. Dat kun je bij ons komen proeven.
We koken met zoveel mogelijk lokale en verse producten en proberen te gaan voor zero waste. Daarnaast is Mama Gaia onderdeel van de impact hub Oceans. Een duurzame hub om te werken, events bij te wonen én lekker te eten in ons restaurant.
Vacatures
Solliciteer bij Mama Gaia
Wij zijn op zoek naar talent om ons team te komen versterken. Solliciteer en word onderdeel van ons start-up team.
Floormanager
Floormanager We are looking for an energetic Floor Manager for our plant-based restaurant Mama Gaia in Haarlem. Mama Gaia is...
Lees meerOntmoet het
Mama Gaia Team
Merijn Everaarts
Merijn is de drijvende kracht achter de visie en ideeën van Mama Gaia & Oceans. Vanuit Merijn zijn de golven van impact ontstaan toen hij met Dopper op zoek ging naar een inspirerende werkomgeving.
Tjitske Reukers
Tjitske is een duizendpoot die je overal tegen zult komen in de impact hub. Ze is van alle markten thuis maar focust zich vooral op de sales, finance & HR. Verder houdt zij zich ook voornamelijk bezig met onze huurders bij Oceans
Nienke Altenburg
Als project manager marketing & communicatie zorgt Nienke ervoor dat het verhaal en het concept van Mama Gaia & Oceans naar buiten gebracht wordt. Haar werk kun je o.a. vinden op de socials & in de nieuwsbrieven. Nienke vindt het dan ook super leuk om haar passie voor hospitality in haar werk te kunnen stoppen.
Esther Lago
Esther Lago is onze Chef. Geboren en getogen in Galicia (Spanje). Inmiddels woont ze al 7 jaar in Haarlem. Nadat ze een jaar lang als au pair in een gezin had gekookt wist ze het zeker: ik wil chef worden. Esther is opgeleid in Gran Canaria en kookt de sterren van de hemel in onze keuken.
Janneke Kors
Met een lekker dosis enthousiasme staat onze kok Janneke in de keuken. Janneke vindt dat we moeten leven binnen de draagkracht van de aarde. Hoe we dat kunnen doen? Door plantaardig eten natuurlijk!